Make your own free website on Tripod.com

bye, bye, zwaai, zwaai


Home Up

 

Home
Algemeen
Doelstelling
Organisatie
Activiteiten
De kinderen
De leraren
De ouders
Ontwikkeling
Resultaten
Regelement
Koninginnedag
Afscheid
't Klokhuislied
Internet tips

 

juf Brigitte
juf Marit
juf Ellen
juf Bernadette
bestuurslid Eveline

Afscheid is niet iets wat we graag doen, maar soms komen we daar niet onderuit.

Juf Brigitte

Helaas.....afgelopen april moesten we Brigitte Jimenez - onze enthousiaste juf - uitzwaaien, zij ging terug naar Nederland.  In de korte tijd die ze bij ons is geweest, heeft ze de kinderen na de zomer weer prima op de rails geholpen. Als afscheid had Brigitte met de kleuters de figuren uit het het boek "Kikker in de kou" van Max Velthuis gemaakt. Vervolgens hebben deze figuren in een schimmenspel meegedaan wat opgevoerd werd door de kleuters. Bij de oudere groep is het schimmenspel opgevoerd door alle juffen. Grote hilariteit, want het ging hier en daar niet helemaal volgens het script.

 

Juf Marit

Ook Marit Houtkamp kreeg ineens verhuisplannen en vertrok per 1 april naar Mexico. De kinderen waren gek op deze vrolijke en gezellige juf en moesten we snel naar een nieuwe juf uitkijken.

 

Juf Ellen

Aan het einde van het schooljaar ging Ellen Molenaar ons verlaten. Zij is als assistent bij de kleuters vanaf het begin van 't Klokhuis bij ons geweest. Zelfs de komst van kleine Koen bleek geen bezwaar, hij ging gewoon mee naar de kleuters. We zijn in juf Ellen een grote hulp kwijt en zagen haar dan ook niet graag gaan....

 

Juf Bernadette

Ook Bernadette Hussem zwaaide af. Toen juf Jacqueline in maart '99 naar Nederland terugvloog, stapte Bernadette zonder problemen voor haar in. Alsof ze 't Klokhuis het hele jaar al gedraaid had! Het schooljaar daarop volgend, mochten de kleuters bij haar in de kelder bivakkeren. De zwangerschap van Joey maakte vroegtijdig een eind aan het lesgeven maar gelukkig was juf Brigitte toen net gearriveerd.

 

Eveline van Beek

Maar een jaartje in Amerika is niet echt veel, maar Eveline had al voor ze naar Amerika kwam, contact met ons gelegd en kwam ze ons vanaf september 2000 in het bestuur versterken. Eveline is regelmatig invaljuf geweest en het jaar vloog om en kwam de tijd om haar uit te zwaaien.