Make your own free website on Tripod.com

Internet tips


Back Home

 

Home
Algemeen
Doelstelling
Organisatie
Activiteiten
De kinderen
De leraren
De ouders
Ontwikkeling
Resultaten
Regelement
Koninginnedag
Afscheid
't Klokhuislied
Internet tips

 

De handigste zoekmachine: www.netwijs.nl, je toest een onderwerp in waar je meer over wilt weten, drukt op 'zoek' en alle internetsites over dit onderwerp verschijnen op je scherm.

Andere zoeksites zijn: www.kinderlinks.net en http://kinder.pagina.nl

De beste site voor Nederlandse of Vlaamse kinderen in het buitenland is www.megakids.nl. Deze site is voor iedereen van zes tot en met zestien jaar. Je vindt er nieuws over films, school, links, soaps, popsterren, games, paarden, dance, vakantie en noem maar op. Je eigen mailbox opvragen, informatie voor je spreekbeurt en nog veel meer. Ga daar maar eens een kijkje nemen.

Op www.scholenlijst.nl/po kun je op bezoek gaan bij andere scholen. Deze site heeft meer dan 1500 scholen waarvan de meeste in Nederland staan, maar ook vind je een paar buitenlandse scholen.

Een hele leuke funsite is www.surfkids.nl. Je kunt veel informatie vinden maar ook kun je meedoen aan prijsvragen en spelletjes, lol maken op de moppenafdeling of chatten in de de chatroom.

En wat dacht je van de Kinderboekensite welke je kunt vinden op www.mijnstempel.nl. Kinderen geven hier hun mening over een heleboel boeken. Ook kun je zelf een recensie van een boek opsturen. Handig h! Andere goede sites over kinderboeken zijn: www.digischool.nl/po/ds/dbs/groepen/5-6/56.htm, waar heel veel boekverslagen staan en www.schrijversnet.nl/kbw99 met informatie over boeken en schrijvers en http://leesplein.nl/kinderboekenplein/index.html waar je zelfs de stem van de schrijvers kunt horen en met ze chatten.